(JUNIOR) SOUS CHEF

Als Sous Chef ben je, bij afwezigheid van de Chef, verantwoordelijk in de keuken.

Je wijst werkzaamheden toe, bewaakt de voortgang en uitvoeringskwaliteit van werkzaamheden en je bent het aanspreekpunt voor de restaurantmanager.

@restaurant_baut Kijkje in de keuken: chef maakt de BURRATA (V), geroosterde pompoen, komijn, paddenstoelen emulsie, crostini, veldsla 🤤❤️‍🔥🍴 #dinner #burrata #baut #amsterdam #restaurant ♬ Memories – Lux-Inspira
April042024 FeverTree Hilton NinaSlagmolen 51

SOUNDS LIKE YOU? 

  • Je bent nauwkeurig en bereidt gerechten volgens recept en planning
  • Je weet hoe je mise en place moet maken
  • Je behoudt het overzicht en bent verantwoordelijk voor voorraad- en orderbeheer
  • Je bent creatief en gebruikt dit in werkbare situaties en voor recept ontwikkeling
  • Je bent een neat freak en verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkomgeving (conform HACCP-richtlijnen), apparatuur, machines en signaleren van defecten
  • Je bent een team-player en beschikt over leidinggevende kwaliteiten

Met een carriere bij BAUT verdien je meer dan alleen je salaris. Dit zijn alle voordelen op een rijtje: 

  • 35% korting bij onze restaurants
  • Flinke korting op je abonnement bij TrainMore en/of Classpass
  • Gratis kaartjes voor events en festivals
  • De gezelligste (echt waar!) personeelsfeestjes en uitjes
  • Personeelseten om je vingers bij af te likken
  • Een uitdagende werkomgeving met inspirerende leermeesters
  • Reiskostenvergoeding 
  • Trainingsmogelijkheden zoals Sociale Hygiëne, bedrijfshulpverlening (BHV), wijncursus WSET, leermeester, HACCP
  • Verjaardagscadeau 🥳
  • ⁠Gevarieerd werk door verschillende events (wij werken samen met 4pm entertainment, Johan Cruijff Arena, Capital C en meer)

Hier stopt het niet. We groeien als horecagroep en hebben nog veel meer ambities. Groei jij met ons mee? Solliciteer vandaag nog. 

Solliciteer

Vul onderstaande gegevens en druk op de knop versturen. We nemen z.s.m. contact met je op.