MEET BRITT! 

Hoi allemaal,

Ik ben Britt en ik werk nu al zeven jaar bij BAUT. Wat begon als een stage, is uitgegroeid tot een prachtige carrière waar ik enorm trots op ben. Graag neem ik jullie mee op mijn reis door de verschillende BAUT-locaties en mijn groei binnen het bedrijf.

De Start: BAUT en Dreesman op het Rokin

Mijn avontuur begon op het Rokin bij BAUT en Dreesman. Als stagiair was alles nieuw en spannend. Ik dook meteen in de dynamische wereld van horeca, leerde de kneepjes van het vak en ontdekte de unieke BAUT-sfeer die elke locatie zo bijzonder maakt. Het was een periode van veel leren, hard werken en vooral genieten.

BAUT Paradijs: Een Nieuwe Uitdaging

Na mijn tijd op het Rokin, verhuisde ik naar BAUT Paradijs. Hier kreeg ik meer verantwoordelijkheden en groeide ik in mijn rol. De sfeer, het team en de gasten zorgden ervoor dat elke dag een nieuwe ervaring was. Ik voelde me echt deel van de BAUT-familie en wist dat ik hier nog lang wilde blijven.

Van BAUT Spaarndammerstraat naar Bar BAUT Zuid

BAUT Spaarndammerstraat was mijn volgende stop. Deze locatie had zijn eigen charme en uitdagingen, en ik kon hier mijn vaardigheden verder ontwikkelen. Toen Bar BAUT in Zuid op de Stadionweg opende, was ik klaar voor een nieuwe stap. De opening van een nieuwe locatie was spannend en bood talloze leermomenten. Het teamgevoel en de gedeelde passie voor wat we deden, maakten het tot een onvergetelijke ervaring.

De Stap naar Kantoor: Events, Sales en Marketing

Na jaren op de werkvloer, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en besloot ik de overstap naar kantoor te maken. Nu werk ik voor BAUT in de afdeling events, sales en marketing. Het was een grote verandering, maar ook een geweldige kans om mijn horizon te verbreden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ik geniet ervan om achter de schermen te werken en bij te dragen aan de groei en het succes van BAUT op een andere manier.

Terugkijken en Vooruitkijken

Als ik terugkijk op mijn reis, ben ik dankbaar voor alle kansen en ervaringen die BAUT mij heeft gegeven. Van stagiair tot mijn huidige rol op kantoor, elke stap heeft me gevormd en voorbereid op de volgende. Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren deel uit te maken van deze geweldige organisatie en ben benieuwd wat de toekomst in petto heeft.

Dank jullie wel voor het lezen van mijn verhaal. Hopelijk tot snel bij een van onze BAUT-locaties!

Groetjes,
Britt

NSlagmolen Baut 19 mei 202137